Super Bayan Sirius

*Handgemaakte tongen

Rechterhand
5 rijen, 106 knoppen, 64 tonen
4 korig, cassotto (2)
15 registers, 8 kinregisters

Linkerhand
58 melodiebassen
3 korig, 5 registers + octaafkoppeling

120 standaardbassen
7 korig, 5 registers + octaafkoppeling

Afmeting: 46,5 x 23,5 cm
Gewicht: 13,9 kg

 

Beschrijving

Artistiek vermogen en virtuositeit zijn niet genoeg om een perfecte performance neer te zetten, daar is zeer zeker een geschikt instrument voor nodig. De PIGINI Super Bayan Sirius voorziet ruimschoots in deze behoefte. Een combinatie van traditioneel Italiaans vakmanschap gecombineerd met de meest geavanceerde technologie.

Alle PIGINI Sirius modellen zijn gemaakt met zorgvuldig geselecteerde materialen. Ze bieden een exclusieve gevoelige touch en een enorm bereik van maar liefst 64 tonen (45 in de piano versie) en 58 in de bas. De vorm van het instrument is het gevolg van talloze studies met als doel u een energiebesparende performance te garanderen, wat resulteert in gemakkelijkere prestaties.

Pigini heeft een instrument ontwikkeld met enorm veel mogelijkheden, daarbij lettend op gewicht, balans en ergonomie. Het resultaat is een topinstrument gestoeld op een format dat al decennia uiterst succesvol gebleken is en waar slechts af en toe kleine wijzigingen in doorgevoerd worden.

De basis is nog immer dezelfde, oude instrumenten zijn en hebben nog steeds veel waarde. Sinds onze productie is gestart worden ze gebruikt in de meest prestigieuze conservatoria en hebben ze in de alom bekende internationale accordeon wedstrijden de overwinningen van beroemde kunstenaars meegemaakt.

Interesse of offerte?