Selecteer een pagina
Pigini atelier

Werkzaamheden in het atelier

 

U kunt bij ons terecht voor alle werkzaamheden aan uw accordeon. Van kleine klusjes tot grote revisies, stemmen, nieuw of antiek, ernstig beschadigd, modificaties, alles is welkom. Accordeononderhoud is belangrijk om uw instrument in goede conditie te houden. Goed onderhoud kan niet door de eerste de beste gedaan worden, er is kennis van zaken en veel ervaring nodig en het is een prijzige aangelegenheid. Bij Accordeonatelier.nl is jarenlange ervaring in het repareren van accordeons. Het ambacht is geleerd door mee te werken in de Pigini fabriek in Italië en door veel samen te werken met Italiaanse vakmensen.

Pigini atelier

Wat doen wij?

 

Accordeonatelier.nl biedt u:

  • vakkundige onderhouds- en reparatiewerkzaamheden voor alle accordeonmerken;
  • (schade)taxatie: een deskundig rapport voor uzelf of voor de verzekering met AIRS chip;
  • kleine reparaties klaar terwijl u wacht, meekijken geen probleem;
  • bij groot onderhoud geldt het servicesysteem van Accordeonatelier.nl: met niet-functionerende, pruttelende tonen kunt u gewoon langskomen. Dit wordt kosteloos verholpen;
  • advies bij aankoop van een instrument; advies bij het verzekeren van uw instrument;
  • kosten voor controle/nazien of taxatie worden niet in rekening gebracht bij het uitvoeren van een reparatie;
  • bovendien serveren wij heerlijke Italiaanse espresso/cappuccino!

Bent u op zoek naar een gebruikte accordeon? Of heeft u een accordeon die u wilt verkopen via Accordeonatelier.nl? Alle gebruikte accordeons worden nagelopen, schoongemaakt, gerepareerd, gestemd en met garantie verkocht.

Wat is de staat van uw accordeon?

Controle/klein onderhoud

 

Wilt u weten in wat voor staat uw accordeon verkeert en of er reparaties aan staan te komen? U kunt uw instrument geheel laten nakijken voor € 50,00. Hiervoor wordt uw instrument ook schoongemaakt en worden kleine problemen, zoals vastzittende tongen, weer verholpen. Tevens voorzien we uw instrument van een onzichtbaar aangebrachte chip, draadloos uit te lezen, van belang bij reparatie, verlies en diefstal.

Onderhoud voor een goede conditie van uw instrument

Reparatie/groot onderhoud

 

Na groot onderhoud is het heel waarschijnlijk dat u meerdere jaren probleemloos speelt op uw instrument. Een accordeon hoeft namelijk niet ieder jaar nagelopen, schoongemaakt of gestemd te worden. Bovendien kunt u altijd langskomen als een toon het niet goed doet. We kijken uw accordeon dan goed na, en proberen dit kosteloos voor u te repareren. Dat hoort namelijk bij onze service.