NOVAM Jubileumconcert

Het aftellen is begonnen…  op 3 november is het zover: ruim 150 kinderen, jongeren en volwassenen uit het hele land, staan in de spotlights op het grote podium van de Vereeniging te Nijmegen en spelen mee in het Jeugd Accordeon Orkest, het Symfonisch Accordeon Orkest of het Groot Jubileum Orkest.

Zij hebben de laatste maanden intensief samen gerepeteerd om  u allen een mooi en afwisselend programma  te presenteren. Dat doen zij  samen met vele andere artiesten, veelal winnaars van het NOVAM solistenconcours: Vincent van Amsterdam en  Accordeonduo  Stanislav Jusufovic – Nikola Spasic zullen u verassen. Met een eenvoud die jaren oefening verraadt, toveren ze de mooiste klassieke klassieke  klanken uit  lucht.

Zanger Joris Linssen, die dit feestelijke concert presenteert, zal ook optreden met zijn geweldige band Caramba. Deze band staat bekend om de meeslepende verhalen van Joris, prachtige meerstemmige samenzang en het virtuoze accordeonspel van Marcel. Het Charivari trio met Bart Lelivelt op accordeon, zingt en speelt een onweerstaanbare mix van volksmuziek uit Oost Europa en Zuid Amerika. Mondharmonica mag natuurlijk niet ontbreken: Het kwartet Fata Morgana laat ons de speciale sound van de diverse mondharmonica’s horen.

Sign up for our

Newsletter

Item added to cart.
0 items - 0,00