Selecteer een pagina
Over Pigini Nederland

Inventiviteit; Dat is onze kracht!

Al sinds 2001 zijn wij de exclusieve importeur van PIGINI accordeons in Nederland. Professionele musici, docenten en musici variërend van beginners tot vergevorderden weten al jarenlang de weg naar ons te vinden. Graag zijn wij behulpzaam bij het uitzoeken van een nieuw instrument, maar ook bij het oplossen van problemen zoals te zwaar, te licht of een verkeerde houding. Service, onderhoud, modificaties, niets is ons te gek. Leg uw wensen voor en wij zoeken de beste oplossing.

Persoonlijk vakmansschap
Casper Burkhardt

“Casper staat voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en service tot in de puntjes. Een gedegen advies is gebaseerd op uw wensen en mogelijkheden waarbij een duurzaam gebruik voorop staat. Casper zijn technische expertise is uitmuntend. Hij bezoekt met regelmaat de PIGINI fabriek om op de hoogte te blijven van de laatste technische ontwikkelingen. Dat Casper een vooraanstaande serviceverlener is wordt bevestigd doordat top muzikanten uit de hele wereld, die naar Twello komen om hun instrument te laten herstellen of stemmen. U kunt met al uw vragen bij hem terecht.”

Aldus Annemarieke van der Ploeg

Annemarieke van der Ploeg

Persoonlijk contact

Hanneke Duurland

Hanneke Duurland is het persoonlijke aanspreekpunt voor alle vragen die niet technisch van aard zijn. Ze is de rechterhand van Casper om te zorgen dat alle werkzaamheden soepel verlopen binnen PIGINI.NL. Wilt u een afspraak maken bij PIGINI.NL? Neem dan contact op met Hanneke:

info@pigini.nl