Selecteer een pagina
Het duurt nog even, maar graag willen wij je nu alvast uitnodigen voor de Open Dag Accordeon aan het Fontys Conservatorium in Tilburg op 1 december 2018. Accordeonisten t/m 21 jaar kunnen deze dag gratis deelnemen aan workshops en lessen en er is gelegenheid meer informatie te ontvangen over de studie klassiek accordeon aan het Fontys Conservatorium. De dag wordt afgesloten met een concert door Vincent van Amsterdam en TOEAC. Ouders, verzorgers en docenten zijn ook van harte welkom!
 
De Open Dag vindt plaats van 10-15u en je kunt je opgeven door een mail te sturen naar info@toeac.nl 
Het adres van het Fontys Conservatorium is: Zwijsenplein 1 in Tilburg
 
Het (vernieuwde) docententeam van het Fontys Conservatorium bestaat uit Vincent van Amsterdam, Pieternel Berkers en Renée Bekkers.