Selecteer een pagina

GEWELDIG!, onderweg naar huis, na een prachtige concerttour in Nederland en België gebeurt er dit:

Hanzhi Wang: ‘As a musician sometimes get instrument in the airplane has been problem. Especially as a accordionist bring the instrument it is even more difficult. However, it was such great experience with #KLM cabin crew asked me to perform in the airplane ✈️?. Everyone was just enjoyed the live music in the airplane. Video coming up here

 

As a musician sometimes get instrument in the airplane has been problem. Especially as a accordionist bring the instrument it is even more difficult. However, it was such great experience with #KLM cabin crew asked me to perform in the airplane ✈️?. Everyone was just enjoyed the live music in the airplane. Video coming up here??

Geplaatst door Hanzhi Wang op zondag 25 maart 2018