Wing 374 Cherrywood

Rechterhand
37 toetsen
4 korig,
9 registers

Linkerhand
120 standaardbassen
5 korig,
5 registers

Afmeting: 43,5 x 19,5 cm
Gewicht: 8,1 kg

Voor meer info of een offerte:
Invulformulier of E-mail

Accordeon PIGINI Wing 374 CherrywoodMeer informatie

Een veelzijdig en lichtgewicht instrument. Een uitkomst voor de muzikant die weinig kilogrammen maar veel mogelijkheden wil! Maar liefst 4 korig aan de rechterkant en ook nog eens 120 standaardbassen aan de linkerkant.

Een multifunctioneel instrument dus, voor diverse muzikanten variƫrend van beginners tot professionals. Voordeel is dat het instrument erg licht is en dat het daarom mogelijk is om staand en lopend te spelen. De professionals kunnen ervoor kiezen om de Wing Cherrywood uit te voeren met handgemaakte tongen voor een nog betere klankrespons.
Meer weten? Neem gerust contact op via 0571 272790, info@pigini.nl, of onderstaand formulier:

Ik wil graag de PIGINI nieuwsbrief ontvangen
Ik wil graag een PIGINI brochure ontvangen