Charivari Wereldmuziek Festival–Light!

Bart Lelivelt (PIGINI Sirius Piano) & Charivari Trio
Charivari Trio bestaat maar liefst 30 jaar en dat wordt gevierd op zaterdag 28 januari 2017 met het  ‘Charivari Wereldmuziek Festival-Light’ in het Musis Sacrum/Stadstheater te Arnhem. Een gevarieerd programma met workshops, optredens en de première van het nieuwe programma ALAS DE PAPEL van Charivari. Wat kleinschaliger dan het vorige festival, maar daarom niet minder feestelijk. Kijk [hier] als je vergeten bent hoe leuk het vorige festival was.

Meer info: www.charivari.nlEén hele dag Oost-Europese en Zuid-Amerikaanse wereldmuziek, met zang-, dans- en orkestworkshops, een optreden van de multinational Konfusion en een sing-in, met een kijkje in de exotische keuken van het Wereldvrouwenkoor. In de Wereldreis van het Groot Kinderorkest gaan jonge muzikanten uit verschillende muziekscholen en verenigingen met kinderen uit het AZC Elderveld samenspelen. Daarnaast presentaties van Turkse muziek- en dansgroep El-Ele, verschillende wereldmuziekbandjes en ensembles van De Muziekmakerij. En niet te vergeten de première van het nieuwe concertprogramma Alas de Papel door het Charivari trio zelf!

Dit jaar dus een compact en heel gevarieerd eendaags Festival. De workshops, het avondconcert en de afterparty zijn in het Stadstheater en de meeste presentaties, lunch en diner vinden plaats in het tegenoverliggende Restaurant Mahler van Musis Sacrum. ‘Minder is het nieuwe meer’ dus meld je snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt.

Klik [hier] om kaarten voor dit concert te bestellen en klik [hier] voor meer informatie over de workshops, de prijzen en om je aan te melden.